Erfaren Kredithandläggare till
aVizion Finans Göteborg

Vi på Avizion Finans befinner oss i en stark tillväxtkurva och söker därför ytterligare kredithandläggare till vårt väloljade maskineri på kreditavdelningen.

Erfaren Kredithandläggare till Avizion Finans

Korta fakta om jobbet

Om Avizion

Vi på Avizion Finans befinner oss i en stark tillväxtkurva och söker därför ytterligare kredithandläggare till vårt väloljade maskineri på kreditavdelningen. I dagsläget är vi 7 personer på kreditavdelningen där alla får möjlighet att vara med på en spännande resa och utvecklas.

Som kredithandläggare arbetar du med hela vår kreditprocess från start till mål med våra krediter, administration och uppföljning. Du har daglig kontakt med kunder, säljare, handläggare, och övriga intressenter. En riktigt spindel i nätet.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

 • Analysera nya kunders ekonomi och deras slutkunders ekonomi
 • Bevilja krediter i enlighet med kreditinstruktioner
 • Löpande bevakas våra krediter, arbeta med påminnelser och vid behov
 • Arbeta med in/utbetalningar i vårt finanssystem
 • Medverka i introduktionen av nya kunder med information
 • Ta fram statistik och vissa rapporter

Vi strävar hela tiden efter att en hög servicegrad och att bygga långsiktiga kundrelationer. Därför är det viktigt att du gillar att kommunicera och trivs med kundkontakter. Du är en person som vill utvecklas, vågar fatta egna beslut och ta mycket ansvar. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska.

Vi söker dig just nu dig som har tidigare erfarenhet av kredithandläggning. Viktigt är att du är nyfiken och vill lära dig. Man får en gedigen introduktion i allt som krävs för att lyckas i rollen.

Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat och starkt team, där man peppar varandra och trivs så bra tillsammans att man mer än gärna kör en AW efter jobbet.

Varför välja Avizion Finans?

 • Vi är ett av Sveriges mest snabbväxande finansbolag
 • Vi har en företagskultur som stödjer din utveckling
 • Vi sitter i trevliga lokaler i Gamlestan
 • Du får en gedigen introduktion
 • Du får fantastiska kollegor som peppar och hjälper dig
 • Du får en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

I denna rekrytering samarbetar vi på Avizion Finans med M-R Partner AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig John Rembeck på 0730-46 31 21 eller john@mrpartner.se. Vi kontaktar potentiella kandidater löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Hur du ansöker Om detta låter som en roll för dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi samarbetar med rekryteringsföretaget M-R Partner för den här rekryteringen. Om du har några frågor om tjänsten, kontakta John Rembeck på 0730-46 31 21 eller via e-post på john@mrpartner.se. Vi ser fram emot att höra från dig! Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 
Ansökningstide har tyvärr gått ut och tjänsten går inte att söka längre.