Följ oss:

Följ oss:

Om aVizion

Om aVizion – Att vara kund hos aVizion ska vara  enkelt, smidigt och tryggt. Du har alltid en personlig handläggare att bolla med när du har frågor eller behöver support.

Om aVizion

aVizion är ett företag som arbetar för att hjälpa sina kunder att effektivisera sina affärer. Men det är inte bara genom automatisering och teknologi som de når detta mål. En av de viktigaste aspekterna av aVizions arbete är deras kommunikation och flexibilitet.

Att kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt är avgörande för att bygga starka relationer med kunderna. aVizion förstår detta och lägger stor vikt vid att lyssna på kundernas behov och önskemål. Genom att vara öppna och tillgängliga för att diskutera frågor och problem, kan aVizion hjälpa sina kunder att hitta lösningar som passar deras specifika behov.

Flexibilitet är också en viktig faktor i aVizions arbete. De förstår att varje kund har unika utmaningar och behov, och därför är det viktigt att ha en anpassningsbar och flexibel inställning. Detta kan innebära att skräddarsy lösningar som passar kundens krav eller att vara flexibla när det gäller deadlines och andra faktorer som påverkar arbetet.

Trots att aVizion arbetar för att effektivisera sina kunders affärer, inser de också att det alltid kommer att finnas en mänsklig faktor i affärer. Även om teknologi och automatisering kan göra mycket för att göra rutiner och processer smidigare och snabbare, är det människor som gör affärer med människor. Genom att prioritera starka relationer med sina kunder och fokusera på kommunikation och flexibilitet, kan aVizion bygga dessa relationer och hjälpa sina kunder att nå sina mål.

Om aVizion -Våra tjänster

Vi hjälper idag över 1000-tals företag i Sverige med factoring, fakturering och bokföring. På så sätt kan frigöra tid och resurser för företagare att utveckla sina företag.

Vi köper din fakturor och när du säljer dina fakturor på morgonen har du pengarna samma dag.

Factoring

Vi har gjort factoring enkelt:

Fakturabelåning

Vi har gjort fakturabelåning enkelt för dig som kund.

Fakturaköp

Vi har gjort fakturaköp enkelt för dig som kund.

Bokföring

Vi har gjort bokföring enkelt för dig som kund 

Faktureringsservice

Vi har gjort fakturering enkelt för dig som kund 

aVizion

Därför väljer kunder aVizion

Genom att sälja sina fakturor till en aVizion, kan företag snabbt och enkelt frigöra pengar som de annars skulle ha väntat på att få från sina kunder. Detta kan bidra till att förbättra företagets kassaflöde och möjliggöra för dem att ta sig an nya projekt eller utöka sin verksamhet utan att behöva vänta på betalningar.

Factoring är enkel lösning för företag att hantera sina fakturor och betalningar. Istället för att behöva jaga betalningar från kunder och spendera tid på fakturering och administration, kan företag lägga över detta arbete på aVizion. Detta kan frigöra tid och resurser för företag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Eftersom aVizion köper fakturorna från företaget, kan företaget få betalt direkt istället för att behöva vänta på betalningar från kunderna. Detta kan minska väntetiden på betalningar och möjliggöra för företag att snabbt få tillgång till nödvändiga medel för att fortsätta växa och expandera.