Fakturabelåning

Vill du frigöra kapital snabbt och effektivt? Slipp administration och stress med fakturabelåning från aVizion!

Få snabb och enkel finansiering med fakturabelåning

Vill du frigöra kapital snabbt och effektivt? Slipp administration och stress med fakturabelåning från aVizion! Vi förstår hur tidskrävande det kan vara att hantera hundratals fakturor och hur ett misstag kan skada företagets kassaflöde. Med fakturabelåning kan du få loss kapital oftast inom ett dygn eller två, samtidigt som du minskar din administration och ökar din likviditet.

pålitlig partner

Som företagare vet vi att det är viktigt att ha en pålitlig partner som förstår dina utmaningar och mål. När du väljer aVizion som partner väljer du handläggare och affärspartners som själva har befunnit sig i din sits. Vi är skapta av företagare för företagare och vi är alltid redo att hjälpa dig att uppnå dina mål.

personlig och individuell approach

En viktig faktor i aVizions arbete är att varje kund har en personlig handläggare att bolla med när de har frågor eller behöver support. Att ha en personlig kontakt är viktigt för att kunderna ska känna sig trygga och uppskattade. Genom att ha en dedikerad handläggare kan kunderna vara säkra på att de får snabb och korrekt hjälp när de behöver det.

Få även hjälp med bokföringen eller att fakturerar

Med fakturabelåning från aVizion kan du ta steget mot nästa nivå i ditt företagande. Vi erbjuder fördjupade affärssamarbeten som inkluderar bokföring och fakturaservice för att hjälpa dig och ditt företag att växa och blomstra.

kontakta oss

Kontakta aVizion Finans idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag att få tillgång till snabb och enkel finansiering med fakturabelåning.

Så här kommer du igång med fakturabelåning

Bli kund

Kontakta oss på aVizion antingen genom att fylla i formuläret nedan eller kontakta oss via telefon. Vi kommer överens om ett avtal.

Lägg upp fakturorna i systemet

När det är klar kan du börja lägga upp fakturor. Skicka in dina fakturor via e-post, mina sidor, post eller direkt från ditt faktureringssystem. Du väljer själv vilka fakturor du vill sälja.

Fakturan blir godkänd

Vi gör en kontroll och godkänner fakturan. Direkt efter att vi skickat fakturan till din kund betalar vi ut pengarna till ditt företagskonto.

Pengarna är på kontot

Pengarna är på kontot på max 24 timmar efter du har skickat in fakturan till oss

Vad våra kunder säger om oss

Upptäck hur våra tjänster har hjälpt företag att växa och förbättra sin ekonomi.

David
  David

  VD

  "Har tidigare varit med om finansbolag med långa avtal och krångliga villkor. Hos aVizion har vi alltid fått ett väldigt bra och öppet bemötande. Vi är väldigt nöjda med valet av finasiärer!"

  Peder
   Peder

   Ekonomichef

   "aVizion är det mest transparanta och nytänkade finansbolaget jag stött på. Snabba utbetalningar och förstklassig service - 7 dagar i veckan!"

   Roberto
    Roberto

    VD

    aVizion har verkligen funnits där för oss i vått och torrt - när det väl gäller är det extremt viktigt att få loss kapital och de agerar alltid snabbt och proffsigt. För oss är aVizion det självklara valet!

    Kontakta oss

    Vi behöver veta lite mer för att kunna presentera hur fakturabelåning kan hjälpa just ditt företag.

    Genom att skicka in detta fromulär godkänner du behandligen av dina personuppgifter enligt personuppgiftspolicyn samt dataskyddspolicyn.

    Vanliga frågor om fakturabelåning

    Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om fakturaköp

    Vad är fakturabelåning?

    Fakturabelåning innebär att företaget lånar pengar med fakturorna som säkerhet.

    Använda fakturablåning för att rekrytera och växa

    För att växa ditt företag behöver du ofta anställa mer personal, men detta kan vara svårt att finansiera när du samtidigt ligger ute med stora pengar i kundfordringar med långa betalningstider. Dessutom ska du betala råvaror, overhead och investeringar innan fakturorna har betalats. Detta kan leda till att företaget inte kan utvecklas trots en stark marknad och lönsamhet på grund av begränsat kassaflöde. Vi på aVizion  kan hjälpa dig att undvika denna situation genom att säkra pengar för att betala löner och stödja företagets tillväxt utan att det behöver påverka kassaflödet negativt. Låt oss hjälpa dig att nå dina affärsmål genom att förbättra ditt företags likviditet med vår fakturabelåningstjänst. Kontakta oss för mer information.

    Använd fakturabelåning för att balansera din liktviditet

    Att använda factoring kan hjälpa företag att få en jämnare likviditet, vilket är den viktigaste anledningen till att använda denna tjänst. En jämn likviditet är grunden för många andra fördelar med factoring. Som ett växande företag kan det vara svårt att ha ett bra kassaflöde och paradoxalt nog kan det bli svårare när företaget går bra. När företaget växer eller får en högre orderingång ökar kostnaderna för inköp och råvaror, vilket kan försämra likviditeten. Genom att sälja fakturorna får företaget snabbt in pengar och med en bättre likviditet kan man fokusera på att fortsätta växa istället för att oroa sig för kassaflödet.

    Använd fakturabelåning för att Investera i material

    För att kunna växa som företag kan det ibland vara nödvändigt att investera i material och maskiner, men dessa investeringar kan ofta kräva stora summor pengar som överstiger kassaflödet. Det kan därför kännas som att man alltid ligger lite dåligt till med pengar, även om företaget blomstrar och växer. fakturabelåning kan vara till hjälp genom att öka likviditeten med hjälp av befintliga tillgångar, såsom fakturor, och undvika att behöva bromsa i tillväxten i onödan.

    Vad är ett fakturaköp?

    Om du vill undvika väntetiden på betalning för utförda tjänster eller levererade varor så kan du sälja din faktura till oss istället. Vi betalar direkt efter att du skickat in fakturan till oss, och tar en överenskommen provision. Detta innebär att du inte behöver vänta på betalning enligt den kredittid du gav din kund, och att all administration sköts av oss. Du kan enkelt följa hela processen i realtid genom vår tjänst “Mina Sidor”.