Fakturabelåning

Belåna din faktura. Slipp oro och få loss kapital ofta inom ett dygn eller två .

Att hantera hundratals fakturor kräver dyrbar tid. Ett misstag kan skada företagets kassaflöde. Fakturabelåning kan vara ett snabbt och effektivt sätt att förbättra din likviditet. 

Fakturabelåning är ett sätt att frigöra kapital åt ditt företag. Förutom nytt kapital kan belåningen var ett sätt att slippa administration och stress. 

Riskbedömning vid  fakturabelåning

Vi belånar vanligen på 70-95 procent av fakturans värde. Det vore oseriöst att basunera ut en fast procentsats som vissa av våra konkurrenter gör. Allt beror på en riskbedömning av affären och ditt företag som helhet. Vi tar även ut en kostnad för lånet. Vi vill att din fakturabelåning skall kosta dig mindre än vad alternativet skulle göra.  

Från företagare till företagare

När du väljer aVizion som partner, väljer du handläggare och affärspartners som själva befunnit sig i din sits. aVizion är skapat av företagare för företagare.  

Uppnå ditt mål

Vi på aVizion är alltid redo att hjälpa företagare få frihet att uppnå sina mål. Vi belånar fakturor till alla företagare som uppfyller kraven. Om du vill låta samarbetet stanna där, går det naturligtvis utmärkt.  Vår vision är att lyfta våra kunders företaget till blomstrande företaget. Vi har idag flera goda samarbeten med företag som inleddes med en fakturabelåning. 

Fakturabelåning först, sedan vidare mot nästa nivå

aVizion erbjuder fördjupade affärssamarbeten, för att hjälpa dig och ditt företag till nästa nivå. Finans är en viktig del av företagandet. Kanske lika viktigt är god redovisning, fakturaservice och affärsutveckling. Vi på aVizion ser detta som en integrerad enhet.  

likvida pengar efter fakturabelåning

Läs mer om factoring och fakturabelåning på Wikipedia. 

 

Avizion hjälpte oss att utveckla vårt företag

Västsvenska Glas anlitade aVizion för redovisning, men fick senare hjälp med affärsutveckling. Det blev en lyckosam vändning för Västsvenska Glas. LÄS MER!

Skicka ett meddelande!

Vi hör av oss så snart som möjligt!

Fält med asterix är obligatoriska!