Följ oss:

Följ oss:

Fakturabelåning

Vill du frigöra kapital snabbt och effektivt? Slipp administration och stress med fakturabelåning från aVizion!

Få snabb och enkel finansiering med fakturabelåning

Vill du frigöra kapital snabbt och effektivt? Slipp administration och stress med fakturabelåning från aVizion! Vi förstår hur tidskrävande det kan vara att hantera hundratals fakturor och hur ett misstag kan skada företagets kassaflöde. Med fakturabelåning kan du få loss kapital oftast inom ett dygn eller två, samtidigt som du minskar din administration och ökar din likviditet.

aVizion ett företag med personlig och individuell approach

En viktig faktor i aVizions arbete är att varje kund har en personlig handläggare att bolla med när de har frågor eller behöver support. Att ha en personlig kontakt är viktigt för att kunderna ska känna sig trygga och uppskattade. Genom att ha en dedikerad handläggare kan kunderna vara säkra på att de får snabb och korrekt hjälp när de behöver det.

aVizion en pålitlig partner

Som företagare vet vi att det är viktigt att ha en pålitlig partner som förstår dina utmaningar och mål. När du väljer aVizion som partner väljer du handläggare och affärspartners som själva har befunnit sig i din sits. Vi är skapta av företagare för företagare och vi är alltid redo att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Få även hjälp med bokföringen eller att fakturerar

Med fakturabelåning från aVizion kan du ta steget mot nästa nivå i ditt företagande. Vi erbjuder fördjupade affärssamarbeten som inkluderar bokföring och fakturaservice för att hjälpa dig och ditt företag att växa och blomstra.

I fyra enkla steg kommer du igång med factoring på aVizion?

Bli kund

Kontakta oss på aVizion antingen genom att fylla i formuläret nedan eller kontakta oss via telefon. Vi kommer överens om ett avtal.

Lägg upp fakturorna i systemet

När det är klar kan du börja lägga upp fakturor. Skicka in dina fakturor via mail, Mina sidor, post eller direkt från ditt faktureringssystem. Du väljer själv vilka fakturor du vill sälja.

Fakturan blir godkänd

Vi gör en kontroll och godkänner fakturan. Direkt efter att vi skickat fakturan till din kund betalar vi ut pengarna till ditt företagskonto.

Pengarna är på kontot

Pengarna är på kontot på max 24 timmar efter du har skickat in fakturan till oss

Få betalt snabbt med factoring

Ta reda på hur mycket ditt företag kan få betalt när vi tar över dina kundfakturor med factoring.

Two columns
Vertical
Horizontal
Factoring kalkylator
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

I räkneexemplet har vi räknat med en finansieringsgrad på 100% för finansiering av kundens reskontra. Finansieringsgraden beror på kreditkvaliteten i reskontran och kan variera från kund till kund. De fakturor aVision väljer att finansiera sker normalt till 100% med avdrag för finansiella kostnader. Vid en årlig omsättning på 24 MSEK och betalningsvillkor om 30 dagar innebär det 24* 30/360 = 2 MSEK i frigjort kapital.

Kom igång med factoring

Vi behöver veta lite mer för att kunna presentera hur factoring kan hjälpa just ditt företag.

Därför väljer kunder aVizion

Genom att sälja sina fakturor till en aVizion, kan företag snabbt och enkelt frigöra pengar som de annars skulle ha väntat på att få från sina kunder. Detta kan bidra till att förbättra företagets kassaflöde och möjliggöra för dem att ta sig an nya projekt eller utöka sin verksamhet utan att behöva vänta på betalningar.

Factoring är en enkel lösning för företag att hantera sina fakturor och betalningar. Istället för att behöva jaga betalningar från kunder och spendera tid på fakturering och administration kan företag lägga över detta arbete på aVizion. Detta kan frigöra tid och resurser för företag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Eftersom aVizion köper fakturorna från företaget, kan företaget få betalt direkt istället för att behöva vänta på betalningar från kunderna. Detta kan minska väntetiden på betalningar och möjliggöra för företag att snabbt få tillgång till nödvändiga medel för att fortsätta växa och expandera.

Vanliga frågor runt fakturabelåning

Fakturabelåning innebär att företaget lånar pengar med fakturorna som säkerhet.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Då ska du kontakta oss på aVizion så ska vi hjälpa till att 

Vad säger kunder om aVizion

5/5
"Ett företag som verkligen förstår hur det är att vara entreprenör. Alla här inne har själva drivit företag! Och de är trevliga att handskas med."
Esbjörn Börjeson
4.7/5
"Fantastisk kvalité och god förståelse för företagare!"
Oliver Petric
4.5/5
"Nöjd och smidig tjänst, snabb hantering och trevlig personal."
Andrea Ivarsson
5/5
"Verkar fungera bra."
Robert

Kom igång med fakturabelåning