Fakturabelåning

Belåna din faktura. Slipp oro och få loss kapital ofta inom ett dygn eller två .

Att  hantera hundratals fakturor kräver dyrbar tid och kan skada företagets kassaflöde. För få betalt snabbare och förbättra likviditeten kan du belåna dina fakturor.

Fakturabelåning är ett sätt att frigöra kapital åt ditt företag. Förutom nytt kapital kan belåningen var ett sätt att slippa administration och stress. 

Vi belånar vanligen på 70-95 procent av fakturans värde. Det vore oseriöst att basunera ut en fast procentsats som vissa av våra konkurrenter gör. Allt beror på en riskbedömning av affären och ditt företag som helhet. Vi tar även ut en kostnad för lånet. Vi vill att din fakturabelåning skall kosta dig mindre än vad alternativet skulle göra.  

När du väljer aVizion som partner, väljer du handläggare och affärspartners som själva befunnit sig i din sits. aVizion är skapat av företagare för företagare.  

Vi på aVizion är alltid redo att hjälpa företagare få frihet att uppnå sina mål. Vi belånar fakturor till alla företagare som uppfyller kraven. Om du vill låta samarbetet stanna där, går det naturligtvis utmärkt. Vi har idag flera goda samarbeten med företag som inleddes med en fakturabelåning. 

aVizion erbjuder fördjupade affärssamarbeten, för att hjälpa dig och ditt företag till nästa nivå. Finans är en viktig del av företagandet. Kanske lika viktigt är god redovisning, ekonomiservice och affärsutveckling. Vi på aVizion ser detta som en integrerad enhet.