Följ oss:

Följ oss:

Avizion ny strategisk partner till IFK Göteborg

Avizion ny strategisk partner till IFK Göteborg

Avizion och IFK Göteborg har nyligen ingått ett nytt partnerskap, ett samarbete som markerar en spännande utveckling för båda parter. Detta partnerskap syftar till att stärka varumärkena genom gemensamma initiativ och projekt som gynnar både Avizion och IFK Göteborgs långsiktiga mål.

IFK Göteborg, en av Sveriges mest framstående fotbollsklubbar med en rik historia av framgång, ser partnerskapet med Avizion som ett strategiskt steg för att vidareutveckla sin verksamhet och engagera sina supportrar på nya och innovativa sätt. Genom detta samarbete får klubben tillgång till Avizions expertis och resurser, vilket kan bidra till förbättrade prestationer både på och utanför planen.

Avizion, å sin sida, är ett företag som är känt för sin framåtsträvande och innovativa approach till affärer. Genom partnerskapet med IFK Göteborg får Avizion en unik möjlighet att exponera sitt varumärke för en bredare publik och samtidigt associera sig med en av de mest älskade och respekterade idrottsklubbarna i landet. Detta samarbete är också ett sätt för Avizion att visa sitt stöd för lokalsamhället och den svenska fotbollen.

Det nya partnerskapet mellan Avizion och IFK Göteborg innebär en satsning på gemensamma marknadsföringskampanjer, event och andra initiativ som kan stärka båda organisationernas närvaro både lokalt och nationellt. Det förväntas att detta samarbete inte bara kommer att gynna de två parterna utan också bidra till att främja sporten och dess positiva värden i samhället.

Genom att sammanföra Avizions innovativa tänkande med IFK Göteborgs rika tradition och passion för fotboll, är detta partnerskap en lovande kombination för framgång. Det representerar en ny era för båda organisationerna, med målet att skapa nya möjligheter, stärka gemenskapen och bidra till den fortsatta utvecklingen av svensk fotboll.

I fyra enkla steg kommer du igång med factoring på aVizion?

Bli kund

Kontakta oss på aVizion antingen genom att fylla i formuläret nedan eller kontakta oss via telefon. Vi kommer överens om ett avtal.

Lägg upp fakturorna i systemet

När det är klar kan du börja lägga upp fakturor. Skicka in dina fakturor via mail, Mina sidor, post eller direkt från ditt faktureringssystem. Du väljer själv vilka fakturor du vill sälja.

Fakturan blir godkänd

Vi gör en kontroll och godkänner fakturan. Direkt efter att vi skickat fakturan till din kund betalar vi ut pengarna till ditt företagskonto.

Pengarna är på kontot

Pengarna är på kontot på max 24 timmar efter du har lagt skickat in fakturan till oss

Därför väljer kunder aVizion

Genom att sälja sina fakturor till en aVizion, kan företag snabbt och enkelt frigöra pengar som de annars skulle ha väntat på att få från sina kunder. Detta kan bidra till att förbättra företagets kassaflöde och möjliggöra för dem att ta sig an nya projekt eller utöka sin verksamhet utan att behöva vänta på betalningar.

Factoring är en enkel lösning för företag att hantera sina fakturor och betalningar. Istället för att behöva jaga betalningar från kunder och spendera tid på fakturering och administration kan företag lägga över detta arbete på aVizion. Detta kan frigöra tid och resurser för företag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Eftersom aVizion köper fakturorna från företaget, kan företaget få betalt direkt istället för att behöva vänta på betalningar från kunderna. Detta kan minska väntetiden på betalningar och möjliggöra för företag att snabbt få tillgång till nödvändiga medel för att fortsätta växa och expandera.

Vad säger kunder om aVizion

5/5
"Ett företag som verkligen förstår hur det är att vara entreprenör. Alla här inne har själva drivit företag! Och de är trevliga att handskas med."
Esbjörn Börjeson
4.7/5
"Fantastisk kvalité och god förståelse för företagare!"
Oliver Petric
4.5/5
"Nöjd och smidig tjänst, snabb hantering och trevlig personal."
Andrea Ivarsson
5/5
"Verkar fungera bra."
Robert

Kom igång med factoring