aVizion växer! Nya lokaler är ett naturligt steg i utvecklingen. Läget i den nygamla stadsdelen Slakthuset passar aVizion perfekt.

– Nu får vi allt under samma tak – Redovisning, finans och affärsutveckling, men även juridik, inkasso, och försäkringar.

Förr satt vi i lite äldre lokaler medan vi byggde upp verksamheten. Det känns som ett litet lyft för hela verksamheten nu när vi tar nästa steg, säger Henrik Sjölander.

– Vi är väldigt nöjda över att flytta in till Klövern eftersom det är i ett sprudlande entreprenörsområde med Wine Mechanics, Spike ölbryggeri, Jerkstrands bageri och Göteborgs ostysteri för att nämna några. Det är kreativ miljö, samtidigt som det är väldigt lätt att ta sig hit med både spårvagn, bil och tåg.

Vårt nya kontor uppmuntrar vi kunder att komma förbi och  eftersom de då kan träffa oss och få hjälp med  hela sitt företagande, inom alla delar som vi jobbar med.


Välkommen till Lilla Waterloogatan du med! 😉

aVizion hjälper nästan 600 företag med en omsättning i spannet 5 – 35 miljoner.  Företag som har ambitioner och vill ha hjälp mot sin vision är extra intressanta. aVizion erbjuder finanstjänster samt tjänster inom ekonomi, redovisning, affärsutveckling, inkasso och juridik. Låter detta intressant?