Sista lasset på plats – nu är flytten genomförd!

aVizion växer! Nya lokaler är ett naturligt steg i utvecklingen. Läget i den nygamla stadsdelen Slakthuset passar aVizion perfekt. – Nu får vi allt under samma tak –  Finans, redovisning och affärsutveckling, men även juridik, inkasso, och försäkringar. Förr satt vi i lite äldre lokaler medan vi byggde upp verksamheten. Det känns som ett litet lyft för hela verksamheten nu när vi tar nästa steg, säger Conny Grimling. – Vi är väldigt nöjda över att flytta in till Klövern eftersom det är i ett sprudlande entreprenörsområde med Wine Mechanics, Spike ölbryggeri, Jerkstrands bageri och Göteborgs ostysteri för att nämna några.  Det är kreativ miljö, samtidigt som det är väldigt lätt att ta sig hit med både spårvagn, bil och tåg. Vårt nya kontor uppmuntrar vi kunder att komma förbi och  eftersom de då kan träffa oss och få hjälp med  hela sitt företagande, inom alla delar som vi jobbar med. Välkommen till Lilla Waterloogatan du med! 😉

aVizion hjälper idag nästan 600 företag med en omsättning i spannet 5 – 35 miljoner.  Företag som har ambitioner och vill ha hjälp mot sin vision är extra intressanta. aVizion erbjuder finanstjänster samt tjänster inom ekonomi, redovisning, affärsutveckling, inkasso och juridik. Låter detta intressant? Kontakta oss!

Kontakta oss

Har du frågor eller är du intresserad av våra tjänster? Kontakta oss gärna genom att fylla i formuläret nedan!

Genom att skicka in detta fromulär godkänner du behandligen av dina personuppgifter enligt personuppgiftspolicyn samt dataskyddspolicyn.

Fler nyheter

Sävehof vinner SM-guld - Avizion

Sävehof vinner SM-guld

Vi på Avizion vill gratulera IK Sävehof till deras fantastiska seger i SM-finalen i handboll! Att vinna SM-guld är ett bevis på lagets hårda arbete, dedikation och enastående skicklighet.

Avizion ny strategisk partner till IFK Göteborg

Avizion och Frölunda HC: Ett starkt partnerskap på och utanför isen

Fakturaköp med och utan regress: Vad innebär det?

Partners

Vad våra kunder säger om oss

Upptäck hur våra tjänster har hjälpt företag att växa och förbättra sin ekonomi.

"aVizion är det mest transparanta och nytänkade finansbolaget jag stött på. Snabba utbetalningar och förstklassig service - 7 dagar i veckan!"

  Peder
  Peder

  Ekonomichef

  "Har tidigare varit med om finansbolag med långa avtal och krångliga villkor. Hos aVizion har vi alltid fått ett väldigt bra och öppet bemötande. Vi är väldigt nöjda med valet av finasiärer!"

   David
   David

   VD

   aVizion har verkligen funnits där för oss i vått och torrt - när det väl gäller är det extremt viktigt att få loss kapital och de agerar alltid snabbt och proffsigt. För oss är aVizion det självklara valet!

    Roberto
    Roberto

    VD