Följ oss:

Följ oss:

aVizion i samarbete med Fortnox

Fortnox är ett molnbaserat system för bl.a. bokföring som används av ett stort antal bokförings- och redovisningsbyråer i Sverige. aViziona integration med Fortnox gör att det enkelt och smidigt att synka kund- och leverantörsfakturor och du slipper dubbelarbete!

Koppla ihop aVizion med Fortnox bokföringsystem

Att koppla ihop aVizion och Fortnox innebär att du med en knapptryckning kan synka dina kundfakturor mellan aVizion och Fortnox. Dessutom återrapporterar Fortnox inbetalningar av kundfakturor automatiskt en gång per dygn, så att du  får full kontroll på vilka av dina kundfakturor som blivit betalda.

I Fortnox-integrationen har vi även stöd för resultatenheter, och du kan också välja att bokföra fakturorna direkt i samband med exporten. Tack vare aVizions integration med Fortnox kan du lätt koppla ihop programmen för att underlätta arbetet för din ekonomiavdelning eller bokföringsbyrå. 

Det finns många fördelar med koppling till Fortnox i aviziont. Här är de viktigaste:

  • Du undviker dubbelarbete och fel. Dina fakturor bokförs direkt i Fornox och fakturainbetalningar syns automatiskt 

  • Du tjänar mer pengar eftersom all nedlagd tid på projekten är inrapporterad och därmed kan faktureras.

  • Du gör enkelt integrationen med marknadens bästa molnbaserade program för bokföring. Kom igång med Koppling till Fortnox genom att kontakta vår support.

Få betalt snabbt med factoring

Ta reda på hur mycket ditt företag kan få betalt när vi tar över dina kundfakturor med factoring.

Two columns
Vertical
Horizontal

Factoring kalkylator

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

I räkneexemplet har vi räknat med en finansieringsgrad på 100% för finansiering av kundens reskontra. Finansieringsgraden beror på kreditkvaliteten i reskontran och kan variera från kund till kund. De fakturor aVision väljer att finansiera sker normalt till 100% med avdrag för finansiella kostnader. Vid en årlig omsättning på 24 MSEK och betalningsvillkor om 30 dagar innebär det 24* 30/360 = 2 MSEK i frigjort kapital.

Kom igång med factoring

Vi behöver veta lite mer för att kunna presentera hur factoring kan hjälpa just ditt företag.

Vanliga frågor runt factoring

Hittar du inte svaret på din fråga?

Då ska du kontakta oss på aVizion så ska vi hjälpa till att 

I fyra enkla steg kommer du igång med factoring på aVizion?

Därför väljer kunder aVizion

Genom att sälja sina fakturor till en aVizion, kan företag snabbt och enkelt frigöra pengar som de annars skulle ha väntat på att få från sina kunder. Detta kan bidra till att förbättra företagets kassaflöde och möjliggöra för dem att ta sig an nya projekt eller utöka sin verksamhet utan att behöva vänta på betalningar.

Factoring är enkel lösning för företag att hantera sina fakturor och betalningar. Istället för att behöva jaga betalningar från kunder och spendera tid på fakturering och administration, kan företag lägga över detta arbete på aVizion. Detta kan frigöra tid och resurser för företag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Eftersom aVizion köper fakturorna från företaget, kan företaget få betalt direkt istället för att behöva vänta på betalningar från kunderna. Detta kan minska väntetiden på betalningar och möjliggöra för företag att snabbt få tillgång till nödvändiga medel för att fortsätta växa och expandera.

Vad säger kunder om aVizion

5/5
"Ett företag som verkligen förstår hur det är att vara entreprenör. Alla här inne har själva drivit företag! Och de är trevliga att handskas med."
Esbjörn Börjeson
4.7/5
"Fantastisk kvalité och god förståelse för företagare!"
Oliver Petric
4.5/5
"Nöjd och smidig tjänst, snabb hantering och trevlig personal."
Andrea Ivarsson
5/5
"Verkar fungera bra."
Robert

Kom igång med factoring