Följ oss:

Följ oss:

Jonas Lundh stärker aVizions team

aVizion är stolta över att nu välkomna Jonas Lundh till teamet, för som ett mångsidigt och erfaret finansproffs med stark övertygelse om att affärer är mer än bara siffror är han i alla avseenden en drömrekrytering.

Jonas Lundh stärker aVizions team

aVizion är stolta över att nu välkomna Jonas Lundh till teamet, för som ett mångsidigt och erfaret finansproffs med stark övertygelse om att affärer är mer än bara siffror är han i alla avseenden en drömrekrytering.

Från att vara företagare inom dagligvaruhandeln till att bli ett känt namn inom den svenska finansvärlden har Jonas Lundh gjort en minst sagt imponerande resa. I sin senaste roll på Prioritet Finans ansvarade Jonas för bolagets sportnätverk där han spelade en central roll i att bygga starka relationer med idrottsvärlden, med stora namn som IFK Göteborg och Djurgården i portföljen. Sporten har alltid varit en stor del av Jonas liv, både privat och professionellt, vilket också var en bidragande faktor till varför han valde aVizion:

“Sporten och dess inkluderande kärna har alltid legat mig väldigt varmt om hjärtat, och när jag började på aVizion slog det mig hur otroligt mån man är om personalen. På aVizion ser man både individen och ‘laget’. Här ser man inte på de anställda som kostnader utan som investeringar, vilket är långt ifrån självklart. Och vi har väldigt roligt ihop!”

Utöver teamkänsla och social trygghet på arbetsplatsen understryker Jonas att nära kundrelationer utgör essensen av framgångsrikt företagande. Enligt honom är en av finansbranschens största utmaningar idag att många aktörer är alltför opersonliga. Ofta möts kunderna av långa telefonköer och bristande kunskap, och det kan vara minst sagt utmanande att komma i kontakt med rätt person. En trend som behöver brytas menar Jonas, och han talar från egen erfarenhet:

“Jag brukar alltid säga att en liten kund alltid kan bli en stor kund. Under min tid som företagare
inom dagligvaruhandeln var små marginaler alltid ett faktum, och under den tiden stod det klart
för mig att de leverantörer jag ville jobba med över tid var de som kunde sätta sig in i min situation
och se värdet av den långsiktiga relationen. Det går helt i linje med aVizions övertygelse om att
affärer handlar om mycket mer än bara vinst, vilket jag stolt skriver under på.”

Även om Jonas yrkesbana kanske inte alltid har varit spikrak, så har hans fokus varit det. För Jonas har det alltid handlat om att ‘do you homework’, och enligt honom är kunskapen om affären mellan kunden och finansbolaget nyckeln för att bli framgångsrik i branschen – både som företag och i yrkesrollen:
“En traditionell säljare inom vår bransch är oftast främst fokuserad på den ekonomiska transaktionen, men för mig och aVizion handlar det om något helt annat. Vi vill skapa värde utanför produkten genom att sätta oss in i kundens situation för att på så sätt kunna hjälpa kunden framåt – hela vägen. Do your homework! Man kan inte bygga grenarna innan man bygger stammen, och den filosofin har aVizion verkligen lyckats efterleva.”
För Peter Bauer, försäljningschef på aVizion, markerar Jonas inträde i teamet början på en spännande och lärorik resa – både för honom och resten av företaget:

“Ärligt talat har jag alltid hoppats på att få jobba med Jonas, så jag är väldigt glad att han valde
oss av alla bud på bordet. Personligen älskar jag att lära mig nya saker och få fler infallsvinklar,
och där vet jag att Jonas har massor att tillföra. För mig är det otroligt viktigt att vi har en gedigen
bredd av erfarenhet och kunskap i teamet, så vi är väldigt glada över att ha honom ombord!”

För mer information, vänligen kontakta:

Jonas Lundh
Senior Key Account Manager
jonas.lundh@Avizion.se
0790-067845

Peter Bauer
Försäljningschef
peter.bauer@avizion.se
0703-665175

I fyra enkla steg kommer du igång med factoring på aVizion?

Bli kund

Kontakta oss på aVizion antingen genom att fylla i formuläret nedan eller kontakta oss via telefon. Vi kommer överens om ett avtal.

Lägg upp fakturorna i systemet

När det är klar kan du börja lägga upp fakturor. Skicka in dina fakturor via mail, Mina sidor, post eller direkt från ditt faktureringssystem. Du väljer själv vilka fakturor du vill sälja.

Fakturan blir godkänd

Vi gör en kontroll och godkänner fakturan. Direkt efter att vi skickat fakturan till din kund betalar vi ut pengarna till ditt företagskonto.

Pengarna är på kontot

Pengarna är på kontot på max 24 timmar efter du har lagt skickat in fakturan till oss

Därför väljer kunder aVizion

Genom att sälja sina fakturor till en aVizion, kan företag snabbt och enkelt frigöra pengar som de annars skulle ha väntat på att få från sina kunder. Detta kan bidra till att förbättra företagets kassaflöde och möjliggöra för dem att ta sig an nya projekt eller utöka sin verksamhet utan att behöva vänta på betalningar.

Factoring är en enkel lösning för företag att hantera sina fakturor och betalningar. I stället för att behöva jaga betalningar från kunder och spendera tid på fakturering och administration kan företag lägga över detta arbete på aVizion. Detta kan frigöra tid och resurser för företag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Eftersom aVizion köper fakturorna från företaget, kan företaget få betalt direkt i stället för att behöva vänta på betalningar från kunderna. Detta kan minska väntetiden på betalningar och möjliggöra för företag att snabbt få tillgång till nödvändiga medel för att fortsätta växa och expandera.

Vad säger kunder om aVizion

5/5
"Ett företag som verkligen förstår hur det är att vara entreprenör. Alla här inne har själva drivit företag! Och de är trevliga att handskas med."
Esbjörn Börjeson
4.7/5
"Fantastisk kvalité och god förståelse för företagare!"
Oliver Petric
4.5/5
"Nöjd och smidig tjänst, snabb hantering och trevlig personal."
Andrea Ivarsson
5/5
"Verkar fungera bra."
Robert

Kom igång med factoring