Är du vår nya medarbetare?

Vi söker medarbetare

Är du redo att följa med på vår resa?
Vi bjuder in dig till ett inspirerande jobb i en dynamisk och energifylld miljö där dina prestationer uppskattas och där både din egen och företagets tillväxt är av betydelse. Är engagemang, entreprenörskap, professionalism och gemenskap viktigt för dig? Då är detta platsen för dig!

Din framtida arbetsplats?

Avizion Finans är ett finansföretag och vi specialiserar oss på finansiella tjänster för företag så som affärutveckling, bokföring och factoring. Till skillnad från konventionella banker präglas vi av entreprenörskap och innovation och uppskattar individer med stark motivation och ambition att utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Kontor 

Vårt kontor ligger i Göteborg, Gamlestaden och vi har för närvarande cirka 30 anställda.

Vi arbetar enligt våra kärnvärden

Engagemang, entreprenörskap, professionalism och gemenskap! Om du drivs av dessa principer och värdesätter en inspirerande arbetsmiljö med varierande och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara platsen för dig!

Att jobba på Avizion

Vi fokuserar  på att erbjuda en högkvalitativ arbetsmiljö och attraktiva förmåner. Utmanande och roliga arbetsuppgifter kombineras med härliga aktiviteter, fantastiska kollegor och en trevlig företagskultur!

Lediga jobb: 

Innesäljare Göteborg

 

Korta fakta om jobbet

Är du en driven och tävlingsinriktad person med erfarenhet från någon form av försäljning? Triggas du av tanken på att kunna påverka din egen lön varje månad? Vill du dessutom bli en del av ett sammansvetsat säljteam där alla peppar varandra till nya framgångar? Skicka in din ansökan idag, så kanske du blir en de tre nya medarbetare som snart jobbar på ett av Sveriges mest snabbväxande finansbolag!

Avizion jobbar med företagsfinansiering, inkasso och redovisning.

Vi på Avizion Finans befinner oss i en stark tillväxtkurva och söker därför ytterligare mötesbokare till vårt väloljade maskineri till säljavdelning. I dagsläget är vi 30 personer på kontoret, varav tio medarbetare utgör vårt lysande säljteam. För att trivas på vår säljavdelning bör du vara driven och tävlingsinriktad.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från försäljning i någon form då ditt främsta arbetsredskap kommer vara din telefon och din arbetsdag kommer att präglas av många trevliga samtal.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att bearbeta leads och aktivt ta kontakt med nya potentiella kunder för fakturafinansiering.

Självklart får du en gedigen introduktion till jobbet när du börjar hos oss, men vi hjälper dig också att utvecklas som säljare över tid och promotar dem som har höga mål och drömmer om att bli utesäljare i framtiden.

Som mötesbokare är du en viktig spelare i laget och har naturligtvis därför lika fördelaktiga förmåner som våra utesäljare.

Vi erbjuder en bra fast lön, men även provision som gör att du själv har möjlighet att påverka lönen. Provisionen är procentuellt baserad på försäljningen hos de kunder som du en gång har bokat. Vilket innebär att du har möjlighet att bygga en god kundstock som genererar provision redan från dag ett på månaden. Detta är unikt i branschen och ger säljteamet många möjligheter att fira gemensamma framgångar tillsammans, något som sätter extra guldkant på arbetsdagarna.

Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat och starkt säljteam, där man peppar varandra och trivs så bra tillsammans att man mer än gärna kör en AW efter jobbet.

 • Vi är ett av Sveriges mest snabbväxande finansbolag
 • Vi har en företagskultur som stödjer din utveckling
 • Vi sitter i trevliga lokaler i Gamlestan
 • Du får en gedigen introduktion men även vidare säljutbildning
 • Du får arbeta med delar av Sveriges elit inom fakturaköp och redovisning
 • Du får fantastiska kollegor som peppar och hjälper dig
 • Du får en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Kontakta oss

Kontakta oss

Har du frågor eller är du intresserad av våra tjänster? Kontakta oss gärna genom att fylla i formuläret nedan!

Genom att skicka in detta fromulär godkänner du behandligen av dina personuppgifter enligt personuppgiftspolicyn samt dataskyddspolicyn.

Fler nyheter

Sävehof vinner SM-guld - Avizion

Sävehof vinner SM-guld

Vi på Avizion vill gratulera IK Sävehof till deras fantastiska seger i SM-finalen i handboll! Att vinna SM-guld är ett bevis på lagets hårda arbete, dedikation och enastående skicklighet.

Avizion ny strategisk partner till IFK Göteborg

Avizion och Frölunda HC: Ett starkt partnerskap på och utanför isen

Fakturaköp med och utan regress: Vad innebär det?

Partners

Vad våra kunder säger om oss

Upptäck hur våra tjänster har hjälpt företag att växa och förbättra sin ekonomi.

"aVizion är det mest transparanta och nytänkade finansbolaget jag stött på. Snabba utbetalningar och förstklassig service - 7 dagar i veckan!"

  Peder
  Peder

  Ekonomichef

  "Har tidigare varit med om finansbolag med långa avtal och krångliga villkor. Hos aVizion har vi alltid fått ett väldigt bra och öppet bemötande. Vi är väldigt nöjda med valet av finasiärer!"

   David
   David

   VD

   aVizion har verkligen funnits där för oss i vått och torrt - när det väl gäller är det extremt viktigt att få loss kapital och de agerar alltid snabbt och proffsigt. För oss är aVizion det självklara valet!

    Roberto
    Roberto

    VD