Mötesbokare till Avizion Finans

Är du en drivande och tävlingsinriktad person med erfarenhet inom försäljning? Är du motiverad av att kunna bygga en tickande kundstock som påverkar din lön varje månad utan lönetak? Drömmer du om att vara en del av ett sammansvetsat säljteam där samarbete och teamkänsla står i fokus? Då är detta jobb något för dig!

Mötesbokare till Avizion Finans

Korta fakta om jobbet

Om Avizion

Om Avizion Finans Avizion Finans är ett av Sveriges snabbast växande finansbolag med specialisering på företagsfinansiering, inkasso och redovisning. Sedan starten 2019 har vi vuxit snabbt och har nu kontor i Göteborg, Stockholm och Jönköping. Vi är ett team på ca 25 anställda som arbetar hårt för att leverera exceptionell service och effektiva lösningar till våra kunder.

 

Om jobbet

Om jobbet

Som mötesbokare hos oss blir du en central del av vårt framgångsrika säljteam. Du kommer att arbeta med att boka möten och skapa nya affärsmöjligheter för utesäljarna. Detta är inte den vanliga mötesbokarrollen, utan här får du möjligheten att göra mer och utvecklas som säljare. Tex får du göra affärer själv, du bokar inte bara ett möte utan du följer dina kunder tillsammans med utesäljarna och ser till att ni levererar bäst service i branschen. Både utesäljarna och mötesbokarna har samma incitament på kunderna och teamwork blir då extra viktigt vilket gör att man stöttar varandra hela vägen.

Vi erbjuder en fast lön samt en attraktiv provisionsstruktur baserad på försäljningen hos de kunder som du har bokat. Detta ger dig möjlighet att bygga en stabil tickande kundstock som genererar provision månad efter månad på omsättningen hos kunderna, utan tak, precis som utesäljarna.

Hos Avizion Finans får du:

  • En stimulerande och stödjande företagskultur med möjligheter till personlig utveckling.
  • Gedigen introduktion och säljutbildning.
  • Fantastiska kollegor som stöttar och peppar varandra.
  • Möjlighet att arbeta med några av Sveriges främsta inom fakturaköp och redovisning.
  • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
  • Trevliga kontorslokaler i Gamlestan.
  • Aktiviteter som AW, resor, konferenser för att stärka teamkänslan.

 

Hur du ansöker Om detta låter som en roll för dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi samarbetar med rekryteringsföretaget M-R Partner för den här rekryteringen. Om du har några frågor om tjänsten, kontakta John Rembeck på 0730-46 31 21 eller via e-post på john@mrpartner.se. Vi ser fram emot att höra från dig! Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.