Följ oss:

Följ oss:

Faktureringstjänst

Som företagare kan fakturering vara en tidskrävande och stressande uppgift. Att skapa fakturor, skicka ut dem till kunder, och följa upp på betalningar kan ta upp mycket värdefull tid som istället kan användas för att driva företaget framåt. En lösning för detta är att använda aVizions faktureringstjänst. 

Faktureringstjänst - en lösning för att effektivisera din faktureringsprocess

Som företagare kan fakturering vara en tidskrävande och stressande uppgift. Att skapa fakturor, skicka ut dem till kunder, och följa upp på betalningar kan ta upp mycket värdefull tid som istället kan användas för att driva företaget framåt. En lösning för detta är att använda aVizions faktureringstjänst. 

Frigör tid och resurser

Att skapa och skicka ut fakturor tar tid och resurser. Om du väljer att outsourca denna uppgift till en aVizion kan du frigöra tid och resurser som istället kan användas för att driva ditt företag framåt. aVizion tar hand om hela processen från fakturaskapande till betalningspåminnelser, vilket ger dig mer tid att fokusera på att sälja, marknadsföra och utveckla ditt företag.

Minska risken för felaktigheter

En aVizion har erfarenhet och expertis för att skapa korrekta och fullständiga fakturor som följer lagar och regler. Det minskar risken för felaktigheter och felaktiga fakturor som kan påverka din företagskassa. aVizion säkerställer också att alla fakturor skickas ut i tid och att betalningar följs upp på, vilket minskar risken för obetalda fakturor.

Förbättra kundrelationer

Genom att använda en faktureringstjänsten kan du förbättra dina kundrelationer. aVizion skickar ut fakturor på ett professionellt sätt och har system för att påminna kunder om obetalda fakturor. Detta minskar risken för missförstånd och ger en bättre kundupplevelse. Dessutom kan aVizion hantera eventuella tvister eller frågor från kunder som rör fakturering, vilket sparar tid och resurser för ditt företag.

Förbättra kassaflödet

En av de största fördelarna med Vizions faktureringstjänst är att det förbättrar ditt företags kassaflöde. aVizion betalar ut pengar snabbt efter fakturering och kan också erbjuda fakturabelåning för att frigöra kapital. På så sätt kan du ha mer pengar tillgängliga för att investera i ditt företag och ta det till nästa nivå.

Sammanfattningsvis är aVizions faktureringstjänst en bra lösning för företagare som vill frigöra tid och resurser, minska risken för felaktigheter, förbättra kundrelationer och kassaflödet.

aVizion en pålitlig partner

Som företagare vet vi att det är viktigt att ha en pålitlig partner som förstår dina utmaningar och mål. När du väljer aVizion som partner väljer du handläggare och affärspartners som själva har befunnit sig i din sits. Vi är skapta av företagare för företagare och vi är alltid redo att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Få även hjälp med fakturabelåning eller fakturaköp

aVizion erbjuder både fakturabelåning och fakturaköp som kan hjälpa företag att förbättra sin likviditet och få betalt snabbt för sina fakturor. Vid fakturabelåning kan företag belåna sina fakturor och få tillgång till kapital oftast inom ett dygn eller två, medan vid fakturaköp tar aVizion över kundfordran på fakturan och betalar ut beloppet till företagets konto. aVizion tar hänsyn till företagens individuella situationer och gör en riskbedömning för att erbjuda anpassade lösningar.

I fyra enkla steg kommer du igång med fakturatjänst på aVizion?

Bli kund

Kontakta oss på aVizion antingen genom att fylla i formuläret nedan eller kontakta oss via telefon.

Avtal och överenskommelse

aVizion kommer att skicka ett avtal som behöver undertecknas av kunden. Avtalet kommer att innehålla alla detaljer som behövs för att aVizion ska kunna ta över faktureringen.

Underlag till fakturor

Kunden behöver informera sina kunder om att faktureringen nu hanteras av aVizion och ge aVizion all relevant information såsom faktureringsadress och underlag

Pengarna är på kontot

aVizion fakturerar och ser till att följa upp. Om kunden vill sälja fakturor eller använda dem för belåna fakturor hör man bara av sig till aVizion

Kom igång med fakturatjänsten

Vi behöver veta lite mer för att kunna presentera hur fakturaservice kan hjälpa just ditt företag.

Därför väljer kunder aVizion

Genom att sälja sina fakturor till en aVizion, kan företag snabbt och enkelt frigöra pengar som de annars skulle ha väntat på att få från sina kunder. Detta kan bidra till att förbättra företagets kassaflöde och möjliggöra för dem att ta sig an nya projekt eller utöka sin verksamhet utan att behöva vänta på betalningar.

Factoring är enkel lösning för företag att hantera sina fakturor och betalningar. Istället för att behöva jaga betalningar från kunder och spendera tid på fakturering och administration, kan företag lägga över detta arbete på aVizion. Detta kan frigöra tid och resurser för företag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Eftersom aVizion köper fakturorna från företaget, kan företaget få betalt direkt istället för att behöva vänta på betalningar från kunderna. Detta kan minska väntetiden på betalningar och möjliggöra för företag att snabbt få tillgång till nödvändiga medel för att fortsätta växa och expandera.

Vanliga frågor runt factoring

Factoring är en term som används för att beskriva två olika tjänster inom finansiering av företag, nämligen fakturaköp och fakturabelåning. Båda dessa tjänster möjliggör att företaget kan erhålla betalning för fakturor snabbt och säkert, utan att behöva vänta på att kunderna betalar. Med hjälp av factoring kan företag förbättra sin likviditet och betalningsförmåga utan att behöva ansöka om banklån. Fakturaköp innebär att fakturorna säljs till en fakturaköpare som tar hand om faktureringen och tar på sig risken för obetalda fakturor. Fakturabelåning innebär att företaget lånar pengar med fakturorna som säkerhet.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Då ska du kontakta oss på aVizion så ska vi hjälpa till att 

Vad säger kunder om aVizion

5/5
"Ett företag som verkligen förstår hur det är att vara entreprenör. Alla här inne har själva drivit företag! Och de är trevliga att handskas med."
Esbjörn Börjeson
4.7/5
"Fantastisk kvalité och god förståelse för företagare!"
Oliver Petric
4.5/5
"Nöjd och smidig tjänst, snabb hantering och trevlig personal."
Andrea Ivarsson
5/5
"Verkar fungera bra."
Robert

Kom igång med fakturabelåning