Redovisning & Bokföring

En av de största fördelarna med att anlita en aVizion för hjälp med redovisning och bokföringen är den tid du sparar. Som företagare är din tid värdefull, och genom att outsourca din bokföring kan du fokusera på att växa ditt företag istället för att hantera tidskrävande uppgifter som bokföring.

En smidig och enkel lösning för din redovisning & bokföring

Att hantera redovisning och bokföring kan vara en tidskrävande och komplex process, särskilt för småföretagare och entreprenörer som kanske inte har den tid eller kunskap som krävs. Att anlita en professionell bokföringsbyrå kan vara en smidig och enkel lösning för att säkerställa att din bokföring hanteras korrekt och effektivt. Några av de stora fördelarna med att anlita en aVizion för hjälp med din bokföring.

Tidsbesparing

En av de största fördelarna med att anlita en aVizion är den tid du sparar. Som företagare är din tid värdefull, och genom att outsourca din redovisning och bokföring kan du fokusera på att växa ditt företag istället för att hantera tidskrävande uppgifter som bokföring.

Expertkunskap

aVizion har expertkunskap inom bokföring och kan erbjuda rådgivning och vägledning för att säkerställa att din redovisning och bokföring hanteras korrekt och enligt gällande regler och lagar.

Tillgång till modern teknik

 aVizion använder sig av den senaste tekniken och programvaran för att effektivt hantera din redovisning och bokföring i molnet. Detta innebär att du får tillgång till realtidsrapporter och analyser som kan hjälpa dig att fatta välgrundade affärsbeslut.

Tillgång till modern teknik

 aVizion använder sig av den senaste tekniken och programvaran för att effektivt hantera din redovisning och bokföring i molnet. Detta innebär att du får tillgång till realtidsrapporter och analyser som kan hjälpa dig att fatta välgrundade affärsbeslut.

Skräddarsydda lösningar

aVizion kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags behov. Detta kan innefatta allt från grundläggande bokföringstjänster till mer omfattande tjänster som lönehantering och skattedeklarationer.

Ökad kontroll och översikt

Genom att anlita aVizion får du en ökad kontroll och översikt över ditt företags ekonomi. aVizion kan hjälpa dig att identifiera möjliga problemområden och ge rekommendationer för att förbättra din ekonomiska situation.

kontakta oss

Kontakta aVizion Finans idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag att få tillgång till vår redovisning– & bokföringstjänst.

Så här kommer du igång

Bli kund

Kontakta oss på aVizion antingen genom att fylla i formuläret nedan eller kontakta oss via telefon. Vi kommer överens om ett avtal.

För över bokföringsdata

För att aVizion ska kunna ta över kundens bokföring behöver kunden föra över alla nödvändiga bokföringsdata. Detta kan göras genom att exempelvis skicka över fakturor, kvitton och andra dokument digitalt.

Samarbete och samråd

Efter att bokföringsdatan har överförts till aVizion så inleds samarbetet. Kunden och aVizion arbetar tillsammans för att säkerställa att all bokföring är korrekt och uppdaterad. Vid behov kommer aVizion att samråda med kunden för att ta fram den bästa lösningen för företaget.

Kontroll och uppföljning

Slutligen behöver kunden fortsätta att hålla koll på hur företaget går genom att regelbundet få rapporter från aVizion. Kunden kan då se vilka affärstransaktioner som har genomförts och hur företagets ekonomi går.

Kontakta oss

Vi behöver veta lite mer för att kunna presentera hur redovisning kan hjälpa just ditt företag.

Genom att skicka in detta fromulär godkänner du behandligen av dina personuppgifter enligt personuppgiftspolicyn samt dataskyddspolicyn.

Våra värderingar är mer än bara riktlinjer – de är hjärtat i vår verksamhet. De formar oss som individer och definierar oss som företag, styr våra handlingar och interaktioner, inte bara inom vårt team, utan också i våra relationer med kunder, leverantörer och samhället i stort. Vi lever och andas våra värderingar varje dag, året runt.

Kommunikation

Öppen och ärlig kommunikation är nyckeln till framgångsrika och långsiktiga affärsrelationer. Genom att vara transparenta och tydliga i vår dialog med kunder, medarbetare och partners skapar vi en stark grund för tillit och samarbete.

Noggranhet

För aVizion är noggrannhet i varje steg av vår arbetsprocess av yttersta vikt. Vi strävar efter att göra processen smidig och problemfri för dig, oavsett om du är en medarbetare, kund eller leverantör.

Kunskap

På aVizion värderar vi kunskap högt. Med flera hundra års samlad erfarenhet kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar till varje kund. Vår expertis är inte bara ett värdeord, det är grunden som gör att vi kan leverera högkvalitativa tjänster

Engagemang

Vi på aVizion är engagerade i att bidra positivt till samhället genom hållbara och etiska affärsmetoder. Vi engagerar oss även i ungdomars mentala och fysiska hälsa genom våra partnerskap.

Vanliga frågor om redovisning & bokföring

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om redovisning & bokföring

Vad menas med redovisning?

Redovisning innebär att samla in, registrera och rapportera ekonomisk information för att ge en översikt över en organisations finansiella ställning och resultat.

Vad skiljer bokföring från redovisning?

Bokföring är en del av redovisningen som fokuserar på att systematiskt registrera alla affärstransaktioner. Redovisning omfattar hela processen, inklusive bokföring, analys och rapportering av ekonomisk information.

Vad menas med bokföring?

Bokföring innebär att systematiskt registrera alla ekonomiska transaktioner för att säkerställa att företaget har en korrekt och uppdaterad bild av sin finansiella ställning.

Är kontering och bokföring samma sak?

Nej, kontering är en del av bokföringen där varje affärshändelse tilldelas specifika konton i bokföringssystemet. Bokföring innefattar hela processen av att registrera och organisera dessa affärshändelser.

Vad våra kunder säger om oss

Upptäck hur våra tjänster har hjälpt företag att växa och förbättra sin ekonomi.

David
  David

  VD

  "Har tidigare varit med om finansbolag med långa avtal och krångliga villkor. Hos aVizion har vi alltid fått ett väldigt bra och öppet bemötande. Vi är väldigt nöjda med valet av finasiärer!"

  Peder
   Peder

   Ekonomichef

   "aVizion är det mest transparanta och nytänkade finansbolaget jag stött på. Snabba utbetalningar och förstklassig service - 7 dagar i veckan!"

   Roberto
    Roberto

    VD

    aVizion har verkligen funnits där för oss i vått och torrt - när det väl gäller är det extremt viktigt att få loss kapital och de agerar alltid snabbt och proffsigt. För oss är aVizion det självklara valet!

    Partnerskap

    Allt på ett och samma ställe

    Våra kunder får tillgång till en dashboard för att enkelt kunna följa alla ärenden.