VI ÄR AVIZION – VI ÄR VISIONÄRER

Det viktigaste är att analysera företaget, målen, visionen och strategier för att nå fram till ett önskat resultat. Tillsammans med en affärsutvecklare och en genomlysning av företaget vet du vart du ska och hur.

Ditt företag

Mål och visioner 50%
Effektiva rutiner 66%
Likviditetsplan 75%
lönsamhet 90%

Vårt affärsutvecklingsprogram

Vårt affärsutvecklingsprogram

Tiopunktsprogram mot nya nivåer

Tiopunktsprogram mot nya nivåer

Fullständig genomgång
AV ALLA OLIKA PROCESSER

Affärsutveckling är det mest spännande för ett företag. Det innefattar allt som får dig och ditt företag att vidareutvecklas och växa. Det innefattar företagets vision, mål, strategi med fokus på ekonomi, marknad, ledarskap, försäljning och finansiering. 

Teoretisk analys varvas med praktik. Vi tar dig från start till mål: Bättre pension, dubbel omsättning eller något annat personligt eller företagsmässigt mål. Vi har flera lyckade exempel från flera olika branscher.

henrik arbetar med redovisning
VISIONÄR

Henrik Sjölander

Entreprenör med bred kunskap som älskar när företagare lyckas.
SENIOR ADVISOR

Bengt Petersson

Får företagare att arbeta aktivt med ekonomistyrning och förstå styrelseansvar.

Rådgivning utifrån ERFARENHET

Vi har många  års erfarenhet av företagsutveckling, redovisning, revision, finansiering, försäkring, kapitalförvaltning, och marknadsföring. Vi digitaliserar redovisning och flöden för små och medelstora bolag och tillhandahåller kvalificerad rådgivning och tjänster via intern kompetens och kvalitetssäkrade samarbetspartners.

Genom vårt stora nätverk hjälper vi dig som företagare att utveckla företaget framåt och snabbt få svar på frågor inom redovisning, rkatt- & momsfrågor, juridik, bolagsbildning och företagsrådgivning. 

Vi arbetar ihop med våra kunder för att utveckla verksamheten. 

Det kan innebära tekniska lösningar som gör dina flöden helst digitala – kombinerat med en personlig rådgivning. Hos oss har du en egen kompetent och engagerad redovisningskonsult men också helt team bakom. Vår utgångspunkt är alltid att lyssna på dig. Det är ju dina behov som är vårt största intresse.

När vi har gått igenom dina behov skapar vi ekonomirutiner som passar för just ditt företags situation. Det är hela tiden du som bestämmer vilka delar vi ska ansvara för. Om du så önskar, tar vi ansvar för helheten och blir ditt företags ekonomiavdelning.