Advizory - Företagsutveckling

Det viktigaste är att analysera företaget, målen, visionen och strategier för att nå fram till ett önskat resultat. Tillsammans med en affärsutvecklare och en genomlysning av företaget vet du vart du ska och hur.
saljteam med kund

Advizory - Företagsutveckling

Affärsutveckling är det mest spännande för ett företag. Det innefattar allt som får dig och ditt företag att vidareutvecklas och växa. Det innefattar företagets vision, mål, strategi med fokus på ekonomi, marknad, ledarskap, försäljning och finansiering.

Teoretisk analys varvas med praktik. Vi tar dig från start till mål: Bättre pension, dubbel omsättning eller något annat personligt eller företagsmässigt mål. Vi har flera lyckade exempel från flera olika branscher.

aVizion ett företag med personlig och individuell approach

En viktig faktor i aVizions arbete är att varje kund har en personlig handläggare att bolla med när de har frågor eller behöver support. Att ha en personlig kontakt är viktigt för att kunderna ska känna sig trygga och uppskattade. Genom att ha en dedikerad handläggare kan kunderna vara säkra på att de får snabb och korrekt hjälp när de behöver det.

Rådgivning utifrån erfarenhet
Vi har många års erfarenhet av företagsutveckling, redovisning, revision, finansiering, försäkring, kapitalförvaltning, och marknadsföring. Vi digitaliserar redovisning och flöden för små och medelstora bolag och tillhandahåller kvalificerad rådgivning och tjänster via intern kompetens och kvalitetssäkrade samarbetspartners. Genom vårt stora nätverk hjälper vi dig som företagare att utveckla företaget framåt och snabbt få svar på frågor inom redovisning, rkatt- & momsfrågor, juridik, bolagsbildning och företagsrådgivning. Vi arbetar ihop med våra kunder för att utveckla verksamheten. Det kan innebära tekniska lösningar som gör dina flöden helst digitala – kombinerat med en personlig rådgivning. Hos oss har du en egen kompetent och engagerad redovisningskonsult men också helt team bakom. Vår utgångspunkt är alltid att lyssna på dig. Det är ju dina behov som är vårt största intresse. När vi har gått igenom dina behov skapar vi ekonomirutiner som passar för just ditt företags situation. Det är hela tiden du som bestämmer vilka delar vi ska ansvara för. Om du så önskar, tar vi ansvar för helheten och blir ditt företags ekonomiavdelning.

Därför väljer kunder aVizion

Genom att sälja sina fakturor till en aVizion, kan företag snabbt och enkelt frigöra pengar som de annars skulle ha väntat på att få från sina kunder. Detta kan bidra till att förbättra företagets kassaflöde och möjliggöra för dem att ta sig an nya projekt eller utöka sin verksamhet utan att behöva vänta på betalningar.

Factoring är enkel lösning för företag att hantera sina fakturor och betalningar. Istället för att behöva jaga betalningar från kunder och spendera tid på fakturering och administration, kan företag lägga över detta arbete på aVizion. Detta kan frigöra tid och resurser för företag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Eftersom aVizion köper fakturorna från företaget, kan företaget få betalt direkt istället för att behöva vänta på betalningar från kunderna. Detta kan minska väntetiden på betalningar och möjliggöra för företag att snabbt få tillgång till nödvändiga medel för att fortsätta växa och expandera.

Vanliga frågor runt factoring

Hittar du inte svaret på din fråga?

Då ska du kontakta oss på aVizion så ska vi hjälpa till att 

Vad säger kunder om aVizion

5/5
"Ett företag som verkligen förstår hur det är att vara entreprenör. Alla här inne har själva drivit företag! Och de är trevliga att handskas med."
Esbjörn Börjeson
4.7/5
"Fantastisk kvalité och god förståelse för företagare!"
Oliver Petric
4.5/5
"Nöjd och smidig tjänst, snabb hantering och trevlig personal."
Andrea Ivarsson
5/5
"Verkar fungera bra."
Robert

Kom igång med factoring