Följ oss:

Följ oss:

Bokföring

En av de största fördelarna med att anlita en aVizion för hjälp med bokföringen är den tid du sparar. Som företagare är din tid värdefull, och genom att outsourca din bokföring kan du fokusera på att växa ditt företag istället för att hantera tidskrävande uppgifter som bokföring.

En smidig och enkel lösning för din bokföring

Att hantera bokföring kan vara en tidskrävande och komplex process, särskilt för småföretagare och entreprenörer som kanske inte har den tid eller kunskap som krävs. Att anlita en professionell bokföringsbyrå kan vara en smidig och enkel lösning för att säkerställa att din bokföring hanteras korrekt och effektivt. Några av de stora fördelarna med att anlita en aVizion för hjälp med din bokföring.

  1. Tidsbesparing – En av de största fördelarna med att anlita en aVizion är den tid du sparar. Som företagare är din tid värdefull, och genom att outsourca din bokföring kan du fokusera på att växa ditt företag istället för att hantera tidskrävande uppgifter som bokföring.

  2. Expertkunskap – aVizion har expertkunskap inom bokföring och kan erbjuda rådgivning och vägledning för att säkerställa att din bokföring hanteras korrekt och enligt gällande regler och lagar.

  3. Tillgång till modern teknik – aVizion använder sig av den senaste tekniken och programvaran för att effektivt hantera din bokföring i molnet. Detta innebär att du får tillgång till realtidsrapporter och analyser som kan hjälpa dig att fatta välgrundade affärsbeslut.

  4. Skräddarsydda lösningar – aVizion kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags behov. Detta kan innefatta allt från grundläggande bokföringstjänster till mer omfattande tjänster som lönehantering och skattedeklarationer.

  5. Ökad kontroll och översikt – Genom att anlita aVizion får du en ökad kontroll och översikt över ditt företags ekonomi. aVizion kan hjälpa dig att identifiera möjliga problemområden och ge rekommendationer för att förbättra din ekonomiska situation.

I fyra enkla steg kommer du igång med bokföringen på aVizion?

Kontakta

Kontakta Avizion: Först och främst måste kunden ta kontakt med Avizion för att diskutera sina behov och önskemål gällande bokföring. Detta kan göras genom att ringa eller skicka ett meddelande via Avizions hemsida.

Föra över bokföringsdata:

För att aVizion ska kunna ta över kundens bokföring behöver kunden föra över alla nödvändiga bokföringsdata. Detta kan göras genom att exempelvis skicka över fakturor, kvitton och andra dokument digitalt.

Samarbete och samråd

Efter att bokföringsdatan har överförts till aVizion så inleds samarbetet. Kunden och aVizion arbetar tillsammans för att säkerställa att all bokföring är korrekt och uppdaterad. Vid behov kommer aVizion att samråda med kunden för att ta fram den bästa lösningen för företaget.

Kontroll och uppföljning:

Slutligen behöver kunden fortsätta att hålla koll på hur företaget går genom att regelbundet få rapporter från aVizion. Kunden kan då se vilka affärstransaktioner som har genomförts och hur företagets ekonomi går.

Kom igång snabbt och få hjäp med bokföringen

Kom igång med bokföringen

Vi behöver veta lite mer för att kunna presentera hur factoring kan hjälpa just ditt företag.

Därför väljer kunder aVizion

Genom att sälja sina fakturor till en aVizion, kan företag snabbt och enkelt frigöra pengar som de annars skulle ha väntat på att få från sina kunder. Detta kan bidra till att förbättra företagets kassaflöde och möjliggöra för dem att ta sig an nya projekt eller utöka sin verksamhet utan att behöva vänta på betalningar.

Factoring är enkel lösning för företag att hantera sina fakturor och betalningar. Istället för att behöva jaga betalningar från kunder och spendera tid på fakturering och administration, kan företag lägga över detta arbete på aVizion. Detta kan frigöra tid och resurser för företag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Eftersom aVizion köper fakturorna från företaget, kan företaget få betalt direkt istället för att behöva vänta på betalningar från kunderna. Detta kan minska väntetiden på betalningar och möjliggöra för företag att snabbt få tillgång till nödvändiga medel för att fortsätta växa och expandera.

Vanliga frågor runt bokföring

Factoring är en term som används för att beskriva två olika tjänster inom finansiering av företag, nämligen fakturaköp och fakturabelåning. Båda dessa tjänster möjliggör att företaget kan erhålla betalning för fakturor snabbt och säkert, utan att behöva vänta på att kunderna betalar. Med hjälp av factoring kan företag förbättra sin likviditet och betalningsförmåga utan att behöva ansöka om banklån. Fakturaköp innebär att fakturorna säljs till en fakturaköpare som tar hand om faktureringen och tar på sig risken för obetalda fakturor. Fakturabelåning innebär att företaget lånar pengar med fakturorna som säkerhet.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Då ska du kontakta oss på aVizion så ska vi hjälpa till att 

Vad säger kunder om aVizion

5/5
"Ett företag som verkligen förstår hur det är att vara entreprenör. Alla här inne har själva drivit företag! Och de är trevliga att handskas med."
Esbjörn Börjeson
4.7/5
"Fantastisk kvalité och god förståelse för företagare!"
Oliver Petric
4.5/5
"Nöjd och smidig tjänst, snabb hantering och trevlig personal."
Andrea Ivarsson
5/5
"Verkar fungera bra."
Robert

Kom igång med factoring