Företagstjänster inom affärsutveckling och redovisning

Företagstjänster inom affärsutveckling och redovisning

aVizion ett företag med personlig och individuell approach

En viktig faktor i aVizions arbete är att varje kund har en personlig handläggare att bolla med när de har frågor eller behöver support. Att ha en personlig kontakt är viktigt för att kunderna ska känna sig trygga och uppskattade. Genom att ha en dedikerad handläggare kan kunderna vara säkra på att de får snabb och korrekt hjälp när de behöver det.

Bokföring

Vårt bokförings-team är en självklar del av aVizion-lösningen. De avlastar och servar. Redovisar dina papper och digitala dokument korrekt!

Advizory

Vårt bokförings-team är en självklar del av aVizion-lösningen. De avlastar och servar. Redovisar dina papper och digitala dokument korrekt!

I fyra enkla steg kommer du igång med bokföringen på aVizion?

Kontakta

Kontakta Avizion: Först och främst måste kunden ta kontakt med Avizion för att diskutera sina behov och önskemål gällande bokföring. Detta kan göras genom att ringa eller skicka ett meddelande via Avizions hemsida.

Föra över bokföringsdata:

För att aVizion ska kunna ta över kundens bokföring behöver kunden föra över alla nödvändiga bokföringsdata. Detta kan göras genom att exempelvis skicka över fakturor, kvitton och andra dokument digitalt.

Samarbete och samråd

Efter att bokföringsdatan har överförts till aVizion så inleds samarbetet. Kunden och aVizion arbetar tillsammans för att säkerställa att all bokföring är korrekt och uppdaterad. Vid behov kommer aVizion att samråda med kunden för att ta fram den bästa lösningen för företaget.

Kontroll och uppföljning:

Slutligen behöver kunden fortsätta att hålla koll på hur företaget går genom att regelbundet få rapporter från aVizion. Kunden kan då se vilka affärstransaktioner som har genomförts och hur företagets ekonomi går.

Kom igång snabbt och få hjäp med bokföringen

Kom igång med bokföringen

Vi behöver veta lite mer för att kunna presentera hur factoring kan hjälpa just ditt företag.

Därför väljer kunder aVizion

Genom att sälja sina fakturor till en aVizion, kan företag snabbt och enkelt frigöra pengar som de annars skulle ha väntat på att få från sina kunder. Detta kan bidra till att förbättra företagets kassaflöde och möjliggöra för dem att ta sig an nya projekt eller utöka sin verksamhet utan att behöva vänta på betalningar.

Factoring är enkel lösning för företag att hantera sina fakturor och betalningar. Istället för att behöva jaga betalningar från kunder och spendera tid på fakturering och administration, kan företag lägga över detta arbete på aVizion. Detta kan frigöra tid och resurser för företag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Eftersom aVizion köper fakturorna från företaget, kan företaget få betalt direkt istället för att behöva vänta på betalningar från kunderna. Detta kan minska väntetiden på betalningar och möjliggöra för företag att snabbt få tillgång till nödvändiga medel för att fortsätta växa och expandera.

Vanliga frågor runt bokföring

Factoring är en term som används för att beskriva två olika tjänster inom finansiering av företag, nämligen fakturaköp och fakturabelåning. Båda dessa tjänster möjliggör att företaget kan erhålla betalning för fakturor snabbt och säkert, utan att behöva vänta på att kunderna betalar. Med hjälp av factoring kan företag förbättra sin likviditet och betalningsförmåga utan att behöva ansöka om banklån. Fakturaköp innebär att fakturorna säljs till en fakturaköpare som tar hand om faktureringen och tar på sig risken för obetalda fakturor. Fakturabelåning innebär att företaget lånar pengar med fakturorna som säkerhet.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Då ska du kontakta oss på aVizion så ska vi hjälpa till att 

Vad säger kunder om aVizion

5/5
"Ett företag som verkligen förstår hur det är att vara entreprenör. Alla här inne har själva drivit företag! Och de är trevliga att handskas med."
Esbjörn Börjeson
4.7/5
"Fantastisk kvalité och god förståelse för företagare!"
Oliver Petric
4.5/5
"Nöjd och smidig tjänst, snabb hantering och trevlig personal."
Andrea Ivarsson
5/5
"Verkar fungera bra."
Robert

Kom igång med factoring