Följ oss:

Följ oss:

Avizion och Frölunda HC: Ett starkt partnerskap på och utanför isen

Avizion och Frölunda HC: Ett starkt partnerskap på och utanför isen

I dagens värld av idrott och affärer är partnerskap och sponsorskap avgörande för att stärka banden mellan företag och idrottsorganisationer. Det är en symbiotisk relation där båda parter drar nytta av varandras expertis och resurser. Det är därför med stor glädje vi delar nyheten om att Avizion har blivit en stolt sponsor och partner till Frölunda Hockey Club.

Frölunda HC-  en institution inom svensk ishockey, har under åren byggt upp ett starkt rykte både nationellt och internationellt. Med flera SM-guld och framgångar i olika europeiska turneringar är klubben en av de mest respekterade inom sin sport. För Avizion, ett företag som värderar innovation och framsteg, är detta partnerskap en möjlighet att engagera sig i en dynamisk värld av sport och gemenskap.

Förutom att vara en ledande kraft inom ishockey är Frölunda Hockey Club också känd för sitt engagemang för samhället och för att främja ungdomsidrott. Deras värderingar och visioner stämmer väl överens med Avizions egna värderingar. 

För Avizion är detta partnerskap ett tillfälle att vara en del av något större än oss själva, att vara en del av en gemenskap som sträcker sig över generationer och gränser. Genom att stödja Frölunda Hockey Club visar vi vårt åtagande för att främja sportens anda, teamarbete och hårt arbete.

Vi på Avizion ser fram emot att arbeta nära Frölunda HC och deras fantastiska supportrar. Tillsammans kommer vi att fortsätta att inspirera och göra skillnad både på och utanför isen. Vår resa har bara börjat, och vi är redo att ta den tillsammans med Frölunda HC.

Följ med oss på denna spännande resa och låt oss tillsammans skapa minnen och ögonblick som kommer att leva kvar för alltid. Tack för att ni välkomnar oss in i er gemenskap. Det här är bara början på något stort!

Stay tuned för mer spänning och framsteg med Avizion och Frölunda HC.

I fyra enkla steg kommer du igång med factoring på aVizion?

Bli kund

Kontakta oss på aVizion antingen genom att fylla i formuläret nedan eller kontakta oss via telefon. Vi kommer överens om ett avtal.

Lägg upp fakturorna i systemet

När det är klar kan du börja lägga upp fakturor. Skicka in dina fakturor via mail, Mina sidor, post eller direkt från ditt faktureringssystem. Du väljer själv vilka fakturor du vill sälja.

Fakturan blir godkänd

Vi gör en kontroll och godkänner fakturan. Direkt efter att vi skickat fakturan till din kund betalar vi ut pengarna till ditt företagskonto.

Pengarna är på kontot

Pengarna är på kontot på max 24 timmar efter du har lagt skickat in fakturan till oss

Därför väljer kunder aVizion

Genom att sälja sina fakturor till en aVizion, kan företag snabbt och enkelt frigöra pengar som de annars skulle ha väntat på att få från sina kunder. Detta kan bidra till att förbättra företagets kassaflöde och möjliggöra för dem att ta sig an nya projekt eller utöka sin verksamhet utan att behöva vänta på betalningar.

Factoring är en enkel lösning för företag att hantera sina fakturor och betalningar. Istället för att behöva jaga betalningar från kunder och spendera tid på fakturering och administration kan företag lägga över detta arbete på aVizion. Detta kan frigöra tid och resurser för företag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Eftersom aVizion köper fakturorna från företaget, kan företaget få betalt direkt istället för att behöva vänta på betalningar från kunderna. Detta kan minska väntetiden på betalningar och möjliggöra för företag att snabbt få tillgång till nödvändiga medel för att fortsätta växa och expandera.

Vad säger kunder om aVizion

5/5
"Ett företag som verkligen förstår hur det är att vara entreprenör. Alla här inne har själva drivit företag! Och de är trevliga att handskas med."
Esbjörn Börjeson
4.7/5
"Fantastisk kvalité och god förståelse för företagare!"
Oliver Petric
4.5/5
"Nöjd och smidig tjänst, snabb hantering och trevlig personal."
Andrea Ivarsson
5/5
"Verkar fungera bra."
Robert

Kom igång med factoring