Avizion och Frölunda HC: Ett starkt partnerskap på och utanför isen

Vi på Avizion ser fram emot att arbeta nära Frölunda HC och deras fantastiska supportrar. Tillsammans kommer vi att fortsätta att inspirera och göra skillnad både på och utanför isen. Vår resa har bara börjat, och vi är redo att ta den tillsammans med Frölunda HC.

I dagens värld av idrott och affärer är partnerskap och sponsorskap avgörande för att stärka banden mellan företag och idrottsorganisationer. Det är en symbiotisk relation där båda parter drar nytta av varandras expertis och resurser. Det är därför med stor glädje vi delar nyheten om att Avizion har blivit en stolt sponsor och partner till Frölunda Hockey Club.

Frölunda HC-  en institution inom svensk ishockey, har under åren byggt upp ett starkt rykte både nationellt och internationellt. Med flera SM-guld och framgångar i olika europeiska turneringar är klubben en av de mest respekterade inom sin sport. För Avizion, ett företag som värderar innovation och framsteg, är detta partnerskap en möjlighet att engagera sig i en dynamisk värld av sport och gemenskap.

Förutom att vara en ledande kraft inom ishockey är Frölunda Hockey Club också känd för sitt engagemang för samhället och för att främja ungdomsidrott. Deras värderingar och visioner stämmer väl överens med Avizions egna värderingar. 

För Avizion är detta partnerskap ett tillfälle att vara en del av något större än oss själva, att vara en del av en gemenskap som sträcker sig över generationer och gränser. Genom att stödja Frölunda Hockey Club visar vi vårt åtagande för att främja sportens anda, teamarbete och hårt arbete.

Vi på Avizion ser fram emot att arbeta nära Frölunda HC och deras fantastiska supportrar. Tillsammans kommer vi att fortsätta att inspirera och göra skillnad både på och utanför isen. Vår resa har bara börjat, och vi är redo att ta den tillsammans med Frölunda HC.

Följ med oss på denna spännande resa och låt oss tillsammans skapa minnen och ögonblick som kommer att leva kvar för alltid. Tack för att ni välkomnar oss in i er gemenskap. Det här är bara början på något stort!

Stay tuned för mer spänning och framsteg med Avizion och Frölunda HC.

Kontakta oss

Har du frågor eller är du intresserad av våra tjänster? Kontakta oss gärna genom att fylla i formuläret nedan!

Genom att skicka in detta fromulär godkänner du behandligen av dina personuppgifter enligt personuppgiftspolicyn samt dataskyddspolicyn.

Fler nyheter

Sävehof vinner SM-guld - Avizion

Sävehof vinner SM-guld

Vi på Avizion vill gratulera IK Sävehof till deras fantastiska seger i SM-finalen i handboll! Att vinna SM-guld är ett bevis på lagets hårda arbete, dedikation och enastående skicklighet.

Avizion ny strategisk partner till IFK Göteborg

Avizion och Frölunda HC: Ett starkt partnerskap på och utanför isen

Fakturaköp med och utan regress: Vad innebär det?

Partners

Vad våra kunder säger om oss

Upptäck hur våra tjänster har hjälpt företag att växa och förbättra sin ekonomi.

"aVizion är det mest transparanta och nytänkade finansbolaget jag stött på. Snabba utbetalningar och förstklassig service - 7 dagar i veckan!"

  Peder
  Peder

  Ekonomichef

  "Har tidigare varit med om finansbolag med långa avtal och krångliga villkor. Hos aVizion har vi alltid fått ett väldigt bra och öppet bemötande. Vi är väldigt nöjda med valet av finasiärer!"

   David
   David

   VD

   aVizion har verkligen funnits där för oss i vått och torrt - när det väl gäller är det extremt viktigt att få loss kapital och de agerar alltid snabbt och proffsigt. För oss är aVizion det självklara valet!

    Roberto
    Roberto

    VD