Sävehof vinner SM-guld

Vi på Avizion vill gratulera IK Sävehof till deras fantastiska seger i SM-finalen i handboll! Att vinna SM-guld är ett bevis på lagets hårda arbete, dedikation och enastående skicklighet.
Sävehof vinner SM-guld - Avizion

Det är med stor glädje och stolthet som vi på Avizion gratulerar IK Sävehof till deras fantastiska seger i SM-finalen i handboll! Att vinna SM-guld är en otrolig prestation och ett bevis på lagets hårda arbete, dedikation och enastående skicklighet.

Sävehof har under säsongen visat en imponerande styrka och sammanhållning, och deras resa till toppen har varit inspirerande att följa. Deras engagemang och passion för sporten är tydligt och har resulterat i denna välförtjänta framgång. Vi är stolta över att vara partners med ett lag som exemplifierar sådana värden och prestationer.

Ett stort grattis till alla spelare, tränare och hela teamet bakom Sävehof. Ert hårda arbete har gett resultat, och vi är övertygade om att detta är bara början på fler framgångar framöver. Vi ser fram emot att fortsätta följa er resa och heja på er i kommande utmaningar.

Från hela Avizion-familjen, ett hjärtligt grattis igen till ert SM-guld! Ni är en inspiration för oss alla.

Kontakta oss

Har du frågor eller är du intresserad av våra tjänster? Kontakta oss gärna genom att fylla i formuläret nedan!

Genom att skicka in detta fromulär godkänner du behandligen av dina personuppgifter enligt personuppgiftspolicyn samt dataskyddspolicyn.

Fler nyheter

Avizion ny strategisk partner till IFK Göteborg

Avizion och IFK Göteborg har ingått ett partnerskap för att stärka sina varumärken genom gemensamma initiativ och projekt. IFK Göteborg, en av Sveriges främsta fotbollsklubbar, ser detta som en möjlighet att engagera supportrar och förbättra prestationer med Avizions expertis.

Sävehof vinner SM-guld

Avizion och Frölunda HC: Ett starkt partnerskap på och utanför isen

Fakturaköp med och utan regress: Vad innebär det?

Partners

Vad våra kunder säger om oss

Upptäck hur våra tjänster har hjälpt företag att växa och förbättra sin ekonomi.

"aVizion är det mest transparanta och nytänkade finansbolaget jag stött på. Snabba utbetalningar och förstklassig service - 7 dagar i veckan!"

  Peder
  Peder

  Ekonomichef

  "Har tidigare varit med om finansbolag med långa avtal och krångliga villkor. Hos aVizion har vi alltid fått ett väldigt bra och öppet bemötande. Vi är väldigt nöjda med valet av finasiärer!"

   David
   David

   VD

   aVizion har verkligen funnits där för oss i vått och torrt - när det väl gäller är det extremt viktigt att få loss kapital och de agerar alltid snabbt och proffsigt. För oss är aVizion det självklara valet!

    Roberto
    Roberto

    VD