Välkommen till

aVizion, Vi köper dina Fakturor så du kan koncentrera dig på att utveckla din kärnverksamhet

aVizion vi löser dina problem Vi köper dina Fakturor hjälper dig med redovisning och affärsutveckling så att du kan koncentrerar dig på det som du är bra på – att utveckla företaget och kärnverksamheten.

Vi köper dina Fakturor -snabbt och smidigt!

Så du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Factoring är en metod som används av företag för att snabbt och enkelt få tillgång till pengar och likviditet. Istället för att vänta på betalning från kunderna, säljer du dina fakturor till aVizion, som i sin tur betalar ut pengar direkt till företagets konto. Varför väljer företag att använda aVizion? Här är några anledning varför företag använder sig aVizion?

Därför väljer kunder aVizion

Genom att sälja sina fakturor till en aVizion, kan företag snabbt och enkelt frigöra pengar som de annars skulle ha väntat på att få från sina kunder. Detta kan bidra till att förbättra företagets kassaflöde och möjliggöra för dem att ta sig an nya projekt eller utöka sin verksamhet utan att behöva vänta på betalningar.

Factoring är en enkel lösning för företag att hantera sina fakturor och betalningar. I stället för att behöva jaga betalningar från kunder och spendera tid på fakturering och administration kan företag lägga över detta arbete på aVizion. Detta kan frigöra tid och resurser för företag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Eftersom aVizion köper fakturorna från företaget, kan företaget få betalt direkt i stället för att behöva vänta på betalningar från kunderna. Detta kan minska väntetiden på betalningar och möjliggöra för företag att snabbt få tillgång till nödvändiga medel för att fortsätta växa och expandera.

Få snabbt betalt med factoring

Ta reda på hur mycket ditt företag kan få betalt när vi tar över dina kundfakturor med factoring.

[stm-calc id="5460"]

I räkneexemplet har vi räknat med en finansieringsgrad på 100% för finansiering av kundens reskontra. Finansieringsgraden beror på kreditkvaliteten i reskontran och kan variera från kund till kund. De fakturor aVision väljer att finansiera sker normalt till 100% med avdrag för finansiella kostnader. Vid en årlig omsättning på 24 MSEK och betalningsvillkor om 30 dagar innebär det 24* 30/360 = 2 MSEK i frigjort kapital.

Kom igång med factoring på aVizion

Vi behöver veta lite mer för att kunna presentera hur factoring kan hjälpa just ditt företag.

Våra tjänster

Vi hjälper idag över 1000-tals företag i Sverige med factoring, fakturering och bokföring.  Anlita aVizion så frigör du tid och resurser så att du kan arbeta på att utveckla ditt företag istället för att arbeta med bokföring.

Vi köper din fakturor och när du säljer dina fakturor på morgonen har du pengarna samma dag.

Factoring

Vi har gjort factoring enkelt:

Fakturabelåning

Vi har gjort fakturabelåning enkelt för dig som kund.

Fakturaköp

Vi har gjort fakturaköp enkelt för dig som kund.

Redovisning

Vi har gjort bokföring och redovisning enkelt för dig som kund 

Faktureringsservice

Vi har gjort fakturering enkelt för dig som kund 

aVizion

Kom igång idag och få alla fördelarna med ett modernt och kundfokuserat finansbolag

Som kund hos oss kan du känna dig trygg och försäkrad om att du slipper bekymra dig om inbetalningar, kredittider, likviditetsproblem och fakturahanteringsproblem. 

Vi strävar efter att ge dig en enklare vardag genom att ta hand om dessa frågor åt dig, vilket ger dig frihet att utforska nya möjligheter och expandera ditt företag.

Fakturerat

800.993 Kr

Likviditet

80% ökning

Nyheter & Artiklar

Sävehof vinner SM-guld - Avizion
Partners

Sävehof vinner SM-guld

Vi på Avizion vill gratulera IK Sävehof till deras fantastiska seger i SM-finalen i handboll! Att vinna SM-guld är ett bevis på lagets hårda arbete, dedikation och enastående skicklighet.

Läs mer »
Partners

Avizion ny strategisk partner till IFK Göteborg

Avizion och IFK Göteborg har ingått ett partnerskap för att stärka sina varumärken genom gemensamma initiativ och projekt. IFK Göteborg, en av Sveriges främsta fotbollsklubbar, ser detta som en möjlighet att engagera supportrar och förbättra prestationer med Avizions expertis.

Läs mer »

I fyra enkla steg kommer du igång med factoring på aVizion?

Bli kund

Kontakta oss på aVizion antingen genom att fylla i formuläret nedan eller kontakta oss via telefon. Vi kommer överens om ett avtal.

Lägg upp fakturorna i systemet

När det är klar kan du börja lägga upp fakturor.
Skicka in dina fakturor via e-post, mina sidor, post eller direkt från ditt faktureringssystem.
Du väljer själv vilka fakturor du vill sälja.

Fakturan blir godkänd

Vi gör en kontroll och godkänner fakturan. Direkt efter att vi skickat fakturan till din kund betalar vi ut pengarna till ditt företagskonto.

Pengarna är på kontot

Pengarna är på kontot på max 24 timmar efter du har skickat in fakturan till oss

Vad säger kunder om aVizion

5/5
"Ett företag som verkligen förstår hur det är att vara entreprenör. Alla här inne har själva drivit företag! Och de är trevliga att handskas med."
Esbjörn Börjeson
4.7/5
"Fantastisk kvalité och god förståelse för företagare!"
Oliver Petric
4.5/5
"Nöjd och smidig tjänst, snabb hantering och trevlig personal."
Andrea Ivarsson
5/5
"Verkar fungera bra."
Robert