Följ oss:

Följ oss:

Profura och aVizion – Avizion Finans får ny huvudägare

Profura och aVizion - Profuragruppen är ny majoritetsägare i vizion Finans AB genom köp av majoriteten moderbolaget Avizion Finance Holding.

Profuragruppen och aVizion

Profuragruppen och aVizion – Profuragruppen går in som majoritetsägare till Avizion Finans AB genom att man köper majoriteten i Avizion Finans AB:s moderbolag, Avizion Finance Holding AB som namnändras till Profura Kapital Sverige AB. Profurakoncernens omsättning senaste räkenskapsåret var ca 5 miljarder med en god lönsamhet.

“Genom Profuragruppen får Avizion Finans AB en mycket stark ägare som tillsammans med vår erfarenhet skapar väldigt goda förutsättningar. Med detta samarbete skapas också en gedigen grund för att hjälpa svenska små & medelstora företags tillväxt genom att stötta med finansiering, ekonomi och affärsutveckling.”

//Conny Grimling VD

 

Profuragruppen

Profuragruppen är ett investeringsbolag som tror på aktivt och långsiktigt ägande. De investerar främst i sunda bolag med hög tillväxtpotential och har också kompetensen och erfarenheten att hjälpa bolag i ekonomiska svårigheter. Bolaget har tre dotterbolag – Profura Industri, Profura Utveckling och Profura Fastigheter – genom vilka de främst investerar i svenska onoterade bolag.

Deras investeringsstrategi fokuserar på långsiktigt delägarskap och branschoberoende investeringar. Profuragruppen strävar efter att vara en aktiv och engagerad ägare och bidra till bolagens tillväxt och framgång.

läs mer om Profuragruppen här

Profura och aVision

Avizion Finance Holding AB som namnändras till Profura Kapital Sverige AB.

Avizion Finance Holding AB har genomgått en namnändring och heter nu Profura Kapital Sverige AB [1]. Detta skedde efter att Profuragruppen gick in som majoritetsägare i Avizion Finans AB genom att förvärva majoriteten av Avizion Finance Holding AB, moderbolaget till Avizion Finans AB .

Avizion Finans AB som är specialiserade på att hjälpa företag med finansiering och likviditet genom tjänster inom redovisning, finans och affärsutveckling. 


I fyra enkla steg kommer du igång med factoring på aVizion?

Bli kund

Kontakta oss på aVizion antingen genom att fylla i formuläret nedan eller kontakta oss via telefon. Vi kommer överens om ett avtal.

Lägg upp fakturorna i systemet

När det är klar kan du börja lägga upp fakturor. Skicka in dina fakturor via mail, Mina sidor, post eller direkt från ditt faktureringssystem. Du väljer själv vilka fakturor du vill sälja.

Fakturan blir godkänd

Vi gör en kontroll och godkänner fakturan. Direkt efter att vi skickat fakturan till din kund betalar vi ut pengarna till ditt företagskonto.

Pengarna är på kontot

Pengarna är på kontot på max 24 timmar efter du har lagt skickat in fakturan till oss

Därför väljer kunder aVizion

Genom att sälja sina fakturor till en aVizion, kan företag snabbt och enkelt frigöra pengar som de annars skulle ha väntat på att få från sina kunder. Detta kan bidra till att förbättra företagets kassaflöde och möjliggöra för dem att ta sig an nya projekt eller utöka sin verksamhet utan att behöva vänta på betalningar.

Factoring är en enkel lösning för företag att hantera sina fakturor och betalningar. I stället för att behöva jaga betalningar från kunder och spendera tid på fakturering och administration kan företag lägga över detta arbete på aVizion. Detta kan frigöra tid och resurser för företag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Eftersom aVizion köper fakturorna från företaget, kan företaget få betalt direkt i stället för att behöva vänta på betalningar från kunderna. Detta kan minska väntetiden på betalningar och möjliggöra för företag att snabbt få tillgång till nödvändiga medel för att fortsätta växa och expandera.

Vad säger kunder om aVizion

5/5
"Ett företag som verkligen förstår hur det är att vara entreprenör. Alla här inne har själva drivit företag! Och de är trevliga att handskas med."
Esbjörn Börjeson
4.7/5
"Fantastisk kvalité och god förståelse för företagare!"
Oliver Petric
4.5/5
"Nöjd och smidig tjänst, snabb hantering och trevlig personal."
Andrea Ivarsson
5/5
"Verkar fungera bra."
Robert

Kom igång med factoring