Följ oss:

Följ oss:

Finansieringsskolan- factoring – fakturaköp – fakturabelåning 

Här i finansieringskolan lär du dig mer om vad factoring – fakturaköp – fakturabelåning är men också andra saker som rör finansiering av företag. 

Vad gör ett factoringbolag?

Vad gör ett factoringbolag? Ett factoringbolag är specialiserat på att hjälpa företag förbättra sitt kassaflöde genom att köpa deras fakturor eller belåna dem. Avizion är

Läs mer »

Våra tjänster

Vi hjälper idag över 1000-tals företag i Sverige med factoring, fakturering och bokföring.  Anlita aVizion så frigör du tid och resurser så att du kan arbeta på att utveckla ditt företag istället för att arbeta med bokföring.

Vi köper din fakturor och när du säljer dina fakturor på morgonen har du pengarna samma dag.

Factoring

Vi har gjort factoring enkelt:

Fakturabelåning

Vi har gjort fakturabelåning enkelt för dig som kund.

Fakturaköp

Vi har gjort fakturaköp enkelt för dig som kund.

Redovisning

Vi har gjort bokföring och redovisning enkelt för dig som kund 

Faktureringsservice

Vi har gjort fakturering enkelt för dig som kund 

aVizion

Därför väljer kunder aVizion

Genom att sälja sina fakturor till en aVizion, kan företag snabbt och enkelt frigöra pengar som de annars skulle ha väntat på att få från sina kunder. Detta kan bidra till att förbättra företagets kassaflöde och möjliggöra för dem att ta sig an nya projekt eller utöka sin verksamhet utan att behöva vänta på betalningar.

Factoring är enkel lösning för företag att hantera sina fakturor och betalningar. Istället för att behöva jaga betalningar från kunder och spendera tid på fakturering och administration, kan företag lägga över detta arbete på aVizion. Detta kan frigöra tid och resurser för företag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Eftersom aVizion köper fakturorna från företaget, kan företaget få betalt direkt istället för att behöva vänta på betalningar från kunderna. Detta kan minska väntetiden på betalningar och möjliggöra för företag att snabbt få tillgång till nödvändiga medel för att fortsätta växa och expandera.